Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

postheadericon About us

To blog αυτό έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ανθρώπων, χωρίς προσωπικό όφελος. 
Είναι ένα ελεύθερο blog το οποίο ο κάθε ένας μπορεί να μας στείλει στην ηλεκτρονική μας διέυθυνση τις δικές του  σκέψεις, ποιήματα, στίχους, διηγήματα και ότι άλλο τον εκφράζει χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία.
Eδω θα ειναι ο δικος μας χώρος αναζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.
Θα χρειαστούμε την βοήθεια σας όσο αφορά την διάδωση αυτής της σελίδας, καθώς πολλοί νεοι που γράφουν θέλουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους.
Αυτο το blog μπορει να αποτελεσει για ολους εμάς τη δικη μας φωνη.
Ενας  απο τους κυριους στοχους μας ειναι μεσα απο τη δημιουργια αυτου του blog να δημιουργηθει η εντυπη μορφή του.

mavripena@hotmail.com

1 σχόλια:

Domenica είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ‘το λέγειν’ και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εκφραστούν καλύτερα με την ‘πέννα’ σκιαγραφώντας έτσι το βυθό της ψυχής τους. Για μένα το γράψιμο είναι ότι πιο πολυτιμότερο σε προσωπικό επίπεδο, είναι έκφραση, είναι θεραπεία, είναι λύτρωση, είναι ζωή! Και χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω εδώ παιδιά σαν εσάς να αγαπάτε τόσο πολύ αυτό τον ιδιαίτερο κόσμο της πέννας!

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To blog αυτό έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ανθρώπων, χωρίς προσωπικό όφελος. Είναι ένα ελεύθερο blog το οποίο ο κάθε ένας μπορεί να μας στείλει στην ηλεκτρονική μας διέυθυνση τις δικές του σκέψεις, ποιήματα, στίχους, διηγήματα και ότι άλλο τον εκφράζει χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία. Eδω θα ειναι ο δικος μας χώρος αναζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Θα χρειαστούμε την βοήθεια σας όσο αφορά την διάδωση αυτής της σελίδας, καθώς πολλοί νεοι που γράφουν θέλουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Αυτο το blog μπορει να αποτελεσει για ολους εμάς τη δικη μας φωνη. Ενας απο τους κυριους στοχους μας ειναι μεσα απο τη δημιουργια αυτου του blog να δημιουργηθει η εντυπη μορφή του. mavripena@hotmail.com

Αναγνώστες

Από το Blogger.